Diversiteit, gelijkheid, inclusiviteit, Kudumba

Bij Freshworks geloven we dat diversiteit een drijfveer is voor innovatie, omdat goede ideeën overal vandaan kunnen komen. Daarom stimuleren we mensen met welke achtergrond dan ook – in het bijzonder uit van oudsher ondervertegenwoordigde en gemarginaliseerde groepen – om zich bij onze Kudumba aan te sluiten. We zijn er altijd trots op geweest een bedrijf te zijn dat geliefd onder werknemers, klanten en stakeholders. En wel in die volgorde. Het is simpel: relaxte, tevreden werknemers leveren beter, creatiever werk. Daarom doen we er alles aan om een werkplek te creëren waar iedereen zichzelf kan zijn, zich op zijn gemak voelt om zich uit te spreken, risico's durft te nemen en het gevoel heeft dat hij of zij integraal deel uitmaakt van de Freshworks Kudumba. Onze spirit is geboren uit frustratie over de onpersoonlijke, ongedifferentieerde manier waarop bedrijven mensen behandelen. We zijn ervan overtuigd dat wij dat beter kunnen. En dat beter bij ons begint.

Als dat klinkt als iets waar jij deel van wilt uitmaken: laten we samenwerken! 

Een diverse, inclusieve werkplek ontstaat niet vanzelf

Je kunt blijven praten over meer diversiteit, of je kunt ervoor zorgen dat er iets verandert. Sinds 2020 hebben we het percentage vrouwen binnen onze organisatie wereldwijd verhoogt tot 35,2%. Ons streven is om tegen eind 2023 de 37% te halen.

5000+

Werknemers

30

Landen

35,2%

Vrouwen binnen de organisatie

Werknemer resource groepen @Freshworks

Elk lid van onze Kudumba voegt iets toe dat niemand anders heeft of kan. Het is aan ons om dat alle ruimte te geven. De resource-groepen voor werknemers (WRG's) worden geleid door onze werknemers zelf om de inclusiviteit te bevorderen en iedereen de kans te geven zijn kennis, vaardigheden en unieke perspectieven in te brengen. Maak kennis met:

Women360

Is een groep van medewerkers die als missie heeft “vrouwen en bondgenoten binnen Freshworks te inspireren, empoweren, op te leiden en te koesteren.”

Vandaag de dag sponsort Women360 mentorschappen en professionele ontwikkelingsprogramma's, organiseert het netwerk- en sociale evenementen, stimuleert het een hechte community en is het erop gericht de successen behaald door de vrouwen binnen ons bedrijf zichtbaarder te maken.

Wat mensen zeggen