Fördelen med Freshworks Neo

Freddy AI använder Freshworks Neos flexibilitet, smidighet och skalbarhet.

Mycket personligt och anpassningsbart

Freddy AI Skills lär sig kontinuerligt och anpassar sig till dina organisatoriska behov för att erbjuda professionella, skräddarsydda verktyg som är både användarvänliga och prisvärda.

Körklara funktioner

Freddy AI Skills är enkla att implementera och använda. Dessutom kan de i hög grad anpassas för att hjälpa dig att leverera proaktivt och avsiktsdrivet kundengagemang på ett kick.

Drivs av skalbarhet och precision

Freddy AI har fler än 30 000 ML-modeller som tränas med hjälp av stora mängder data. I kombination med avancerade NLP-modeller kan de leverera kunskaper som är helt fokuserade på sälj, support och marknadsföring.

Freddy AI ökar företagets prestanda

artboard 31 copy 2 3x artboard 31 copy 2 3x
Freddy AI för CX

Använd Freddy AI för att skapa smarta lösningar som sker helt automatiskt, utan att kompromissa när det kommer till personlig service.

artboard 31 copy 3x artboard 31 copy 3x
Freddy AI för CRM

Låt dina säljare leverera personligt kundengagemang med AI-drivna, praktiska insikter.

artboard 31 3x artboard 31 3x
Freddy AI för ITSM

Ge dina IT-handläggare smarta AI-rekommendationer för att hjälpa dem att minska väntetiderna och öka produktiviteten.

Arbeta smartare och snabbare

Freddys artificiella intelligens låter dig briljera. Från direkta, korrekta förslag för kunderna till support för dina handläggare så att de får tid över till mer komplexa uppgifter: Freddy AI gör arbetet smartare och snabbare.

2 3x 2 3x

Förutspå problem och automatisera lösningar

Freddys prognoser baseras på maskininlärning och gör att du slipper gissa. Freddy analyserar tidigare interaktioner för att välja bäst svar för direkt lösning eller för att lämna över konversationen till en mänsklig handläggare.

3 3x 3 3x

Identifiera möjligheter och fatta bättre beslut

Låt Freddy vara din säljassistent. Lösningen kombinerar AI och analys för insikter i realtid, analyserar dina CRM-data för korrekta prognoser och automatiserar repetitiva uppgifter så att dina säljare får mer tid över till faktiskt sälj.

A developer is building an app using components from a library in the developer platform. A developer is building an app using components from a library in the developer platform.

Erbjud enastående kundengagemang

Leverera skräddarsytt kundengagemang med en personlig touch. Använd Freddy AI-drivna bots som gör mer än att lösa problem och ger dig nöjda kunder.

Läs mer om vad som skiljer Freddy AI-bots från mängden.

Freddy powered chatbots Freddy powered chatbots

Våra kunder älskar Freddy AI!