Het voordeel van Freshworks Neo

Freddy KI maakt gebruik van de flexibiliteit, uitbreidbaarheid en schaalbaarheid van Freshworks Neo.

Zeer personaliseerbaar en aanpasbaar

De KI-vaardigheden van Freddy zijn ontwikkeld zodat ze continu leren en zich aanpassen aan uw zakelijke behoeften. Ze bieden enterprise personalisatie zonder de complexiteit of hoge kosten.

Kant-en-klaar en gereed voor uw bedrijf

De KI-vaardigheden van Freddy zijn snel te installeren, eenvoudig te gebruiken en zeer aanpasbaar. Ze helpen u bij het leveren van proactieve klantbetrokkenheid met een focus op de intentie van de klant.

Aangedreven door schaalbaarheid en precisie

De meer dan 30.000 modellen voor Machinaal Leren van Freddy KI zijn getraind met big data. Dit levert vaardigheden op die zijn gericht op verkopen, ondersteuning en marketing.

Freddy KI verbetert de prestaties van teams

artboard 31 copy 2 3x artboard 31 copy 2 3x
Freddy KI voor CX

Gebruik Freddy KI om uitstekende zero-touch oplossingsfuncties aan te maken zonder daarbij het menselijke element uit het oog te verliezen.

artboard 31 copy 3x artboard 31 copy 3x
Freddy KI voor CRM

Laat uw verkoopmedewerkers zeer persoonlijke klantervaringen bieden met door kunstmatige intelligentie aangedreven inzichten.

artboard 31 3x artboard 31 3x
Freddy KI voor ITSM

Geef uw IT-agents slimme aanbevelingen gebaseerd op kunstmatige intelligentie, waarmee ze de oplostijden kunnen verlagen en productiever kunnen zijn.

Werk slimmer en sneller

De Kunstmatige Intelligentie van Freddy zorg ervoor dat u het genie wordt. Van het bieden van onmiddellijke en nauwkeurige aanbevelingen aan uw klanten tot het besparen van tijd voor uw ondersteuningsmedewerkers zodat ze zich kunnen concentreren op strategisch werk: met Freddy KI kunt u uw werk goed doen.

2 3x 2 3x

Voorspel problemen en automatiseer oplossingen

De op machinaal leren gebaseerde voorspellingen van Freddy zorgen ervoor dat u niet meer hoeft te gissen. Freddy analyseert voorgaande interacties om het beste antwoord te vinden voor een onmiddellijke oplossing of om het gesprek door te verbinden naar een mens.

3 3x 3 3x

Ontdek mogelijkheden en neem betere beslissingen

Freddy is uw persoonlijke verkoopassistent. Het combineert kunstmatige intelligentie met analyses en biedt realtime inzichten. Het analyseert uw CRM-gegevens om nauwkeurige voorspellingen te doen en automatiseert de meeste alledaagse taken zodat uw verkoopteam zich kan concentreren op het sluiten van deals.

A developer is building an app using components from a library in the developer platform. A developer is building an app using components from a library in the developer platform.

Breng klantbetrokkenheid naar een hoger niveau

Lever een zeer gepersonaliseerde ervaring voor klantbetrokkenheid die zich op het menselijke element concentreert. De door kunstmatige intelligentie aangedreven Freddy bots gaan verder dan alleen het oplossen van problemen en zorgen voor echte klanttevredenheid.

Meer informatie over waar Freddy KI-bots het verschil maken.

Freddy powered chatbots Freddy powered chatbots

Onze klanten zijn gek op Freddy KI!