Betrodd av 50 000+ verksamheter

Freshdesk

Nöjda kunder och handläggare på ett enkelt sätt

Tillhandahåll den bästa, mest intuitiva supporten i alla kanaler. Förstå kundernas behov proaktivt för att kunna leverera enastående service redan från första stund.

Spara tid och minska repetitiva uppgifter. Hjälp handläggarna att snabbt lösa kundernas frågor med automatisering och kunskap från en enhetlig plattform.

Freshchat

Konversera i de kanaler kunderna älskar

Imponera på kunderna genom att vara tillgänglig i de kanaler de föredrar med sömlösa övergångar under hela deras kundresa. Integrera många olika samtalsupplevelser, inklusive livechatt, webb, mobiltelefon och kontaktcenter-support.

Hjälp kunderna att hitta svar snabbt. Använd AI-drivna chattbottar för att enkelt vägleda kunderna till en lösning på deras problem.

Freshdesk Contact Center

Svara på supportsamtal utan ansträngning

Få effektivare telefonsamtal och koppla kunderna till rätt expert direkt.

Ge handläggarna en 360-graders bild av kunderna och vägledda lösningar som förbättrar produktiviteten i samtalen. Dra fördel av kraftfulla routningsmotorer som minskar väntetiderna dramatiskt och ger smartare eskaleringar.

Field Service Management

Leverera fälttjänst som fjärragenterna litar på

Nu, mer än någonsin, behöver teamen ute på fältet kunna serva kunderna på ett säkert och effektivt sätt när de fjärrarbetar.  Erbjud fälttjänster som enkelt och säkert löser de kundproblem som uppstår när fjärragenterna är ute på fältet.

Dirigera serviceteamen på ett effektivt sätt baserat på tillgänglighet, närhet och expertis. Erbjud kunderna uppdateringar i realtid via samtalsbottar och förenklad mötesbokning.

Öka innovationstakten för kundupplevelser

med Freshworks NEO

Den kombinerade styrkan hos Freshdesk och Freshworks NEO-plattform ger dig möjlighet att agera snabbare på förändringar på marknaden och att hjälpa dina team att lära känna sina kunder bättre..

Tillgodose dina växande behov av kundservice genom att integrera flexibelt med omfattande API:er och förlevererade integrationer i över 1000 Marketplace-appar.

Därför älskar kunderna Freshdesk

Rekommenderas av ledande branschexperter

Börja idag och testa gratis i 21 dagar.

Inget kreditkort krävs. Helt utan förpliktelser.