Globala varumärken litar på oss

En enhetlig lösning för tjänstehantering

Leverera glädje, höj effektiviteten, och generera högre ROI med Freshservice

Robusta automatiseringar

Eliminera upprepade uppgifter och manuella processer och driv tjänsteeffektiviteten med hjälp av arbetsflöden och automatiseringar som inte kräver kodning

Integrerad plattform

Integrera tjänstehantering på en och samma plattform för att överbygga silon, förbättra åtgärdstiden, reducera kostnader och höja visibiliteten.

Snabb distribution

Anpassa snabbt med Freshservice plattform som inte kräver kodning. Du får proffsig introduktionshjälp, migreringstjänster och support dygnet runt.

dashboard 2 dashboard 2
alerting with alerting log alerting with alerting log
incident freddy canned response incident freddy canned response
ms teams 1 ms teams 1
eu kb eu kb
Bygg värde snabbare

Freshservices direkttillgängliga funktioner hjälper dig att implementera snabbare, ger en enklare storskalig, distribution. Dra nytta av vår företagsplattform, styrd av artificiell intelligens, för att harmonisera kundupplevelsen och förbättra de anställdas produktivitet med integreringar du kan välja genom att dra och släppa.

dashboard 2 dashboard 2
Minimera driftstopp

Överbygg klyftan mellan tjänste- och driftverksamhet för att öka tillförlitligheten. Förebygg kritiska problem genom att identifiera rätt indikationer, samarbeta i rätt sammanhang och leverera en förbättrad slutanvändarupplevelse.

alerting with alerting log alerting with alerting log
Höj agenternas effektivitet

Skapa kontextuella, intelligenta upplevelser med artificiell intelligens för att förbättra effektivitet och serviceflexibilitet. Ge dina agenter ML-drivna föreslag och svar, och ge dem mer tid under dagen att fokusera på mer strategiska IT-initiativ.

incident freddy canned response incident freddy canned response
Personalens produktivitet

Möt din personal på den kanal de vanligtvis använder, vare sig det är MS Teams, Slack, eller med Freshservices chatbot. Utrusta dina anställda med en berikad kunskapsbas och en förbättrad självbetjäningsupplevelse för alla IT-tjänster via en enhetlig servicekatalog.

ms teams 1 ms teams 1
Hantering av företagstjänster

Strömlinjeforma servicehantering mellan affärsområden, från IT till HR, anläggningsförvaltning, resor, juridik, och mer, med konsistenta serviceupplevelser på en enhetlig plattform som ger ökad visibilitet och effektivitet.

eu kb eu kb
Vill du veta mer? Se planer och priser

Skaffa prisbelönt programvara idag

Rekommenderad av analytiker och med marknadens förtroende