neo new 300x

Vad säger kunderna?

Se hur Freshworks plattform ger kunderna en optimerad, enhetlig upplevelse i olika kundstadier och ger utvecklare möjligheten att erbjuda enastående kundupplevelser.

Filtrera efter Rensa alla taggar
Produkt
Kategori

Blue Nile - Freshworks Platform Case Study Card Blue Nile - Freshworks Platform Case Study Card
SERVERFRI ARKITEKTUR

”Freshdesk låter oss bygga egna appar som kan integreras med vårt ordersystem. Det ger oss möjligheten att se de senaste beställningarna samt status för dem."

Visa fallstudie

Saviynt Freshworks Platform Case Study Saviynt Freshworks Platform Case Study
ANALYS

”... team använder Freshdesks rapporter och analysfunktioner för att förstå antalet frågor samt typen av frågor som de tar emot samt hur effektivt dessa frågor hanteras."

Visa fallstudie

fitness passport 3x fitness passport 3x
ANALYS

”Med Freshdesks rapportfunktioner kan jag vara säker när jag mäter och förutspår våra personalkrav om 12 månader, med mycket exakta siffror.”

Visa fallstudie

ge aviation 3x ge aviation 3x
MARKNADSPLATS

”Att det är så enkelt att bygga våra appar för Freshdesk, vilket bara tar ett par timmar, skiljer plattformen från mängden."

Visa fallstudie

vice 1 5x vice 1 5x
ANALYS

”Systemets widgets är riktigt användbara. Jag kan bestämma mig för vad jag behöver och välja A, som redan finns, eller B, som kan anpassas helt för att snabbt och enkelt hitta de data jag behöver."

Visa fallstudie

otravo 2x 4 19 46 pm otravo 2x 4 19 46 pm
MARKNADSPLATS

”Freshworks marknadsplats har ett antal olika externa integrationer. Freshchat-integrationen i Freshdesk skapar en utmärkt omnikanal-upplevelse.”

Visa fallstudie

spring nature 1 5x spring nature 1 5x
SAMARBETEN

”Integrationen mellan Freshdesk och Slack ger insyn i kommunikationen som annars är svår att spåra. Vår övergripande hastighet för första svar, tilldelning o.s.v. har ökat!"

Visa fallstudie

Into Global Education Partners Freshworks Platform Case Study Card Into Global Education Partners Freshworks Platform Case Study Card
ANALYS

”Man kan skapa en kontrollpanel med all statistik och alla data som man vill se, om och om igen, och sedan snabbt gå till kontrollpanelen … det är mycket hjälpsamt från ett administrativt perspektiv."

Visa fallstudien

50 000+ kunder förlitar sig på Freshworks

customer spotlight customer logos customer spotlight customer logos