Om het werk menselijker te maken, heb je de juiste mensen nodig.

Om een idee te krijgen hoe het is om bij Freshworks te werken, moet je eerst weten wat Kudumba is – een term die is afgeleid van het Tamil voor ‘familie’". Dit is een perfecte omschrijving van onze bedrijfscultuur: een eclectische, diverse familie die één en hetzelfde doel nastreeft: meer mensen helpen succes te behalen door steeds betere, duurzamere, menselijkere manieren van werken te verzinnen. Ons doel inspireert ons en geeft ons kracht. Onze community biedt je het vertrouwen dat je nodig hebt om met volle overgave aan het werk te gaan. Zo bereik je meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Ons groeipotentieel is onbeperkt om precies dezelfde reden dat onze Kudumba zo sterk is: omdat ‘succes’ op oneindig veel verschillende manieren te definiëren is.

Waar we voor staan

Vakmanschap

Elke oplossing die we creëren is bedoeld om meer mensen te helpen om gemakkelijker succes te behalen. Dus: als het niet van wereldklasse is, gaat het de deur niet uit. “Ben je zelf tevreden genoeg om je naam erop te zetten?” is de mantra waar we naar leven.

Community

Eerlijkheid, empathie en respect zijn de pijlers van de samenwerking tussen onze teams, bedrijfsonderdelen en locaties. Omdat we daadwerkelijk om elkaar geven. Omdat we elkaar aanmoedigen. En omdat we één en hetzelfde doel nastreven: meer mensen helpen succes te behalen door steeds betere, menselijkere manieren van werken te verzinnen.

Flexibiliteit

Mensen willen zich concentreren op hun doel, niet op hun tools. Dat is wat we onze klanten bieden. En onszelf. We kunnen flexibel schakelen omdat we razendsnel de verantwoordelijkheid, beslissingen en weloverwogen risico's kunnen nemen om dingen voor elkaar te krijgen.

Integriteit

We beoordelen onszelf op ons vermogen om succes voor meer mensen bereikbaar te maken, zowel binnen als buiten ons bedrijf. We zijn pas tevreden als we erin geslaagd zijn het werk sneller, gemakkelijker en menselijker te maken, voor elke klant waarmee we werken én voor elk lid van onze Kudumba.