Over ons

Met Freshworks kunnen bedrijven hun klanten en medewerkers snel en eenvoudig blij maken. We doen dit door een frisse aanpak voor het bouwen en leveren van software-as-a-service die betaalbaar en snel te implementeren is en is ontworpen met het oog op de eindgebruiker. In tegenstelling tot legacy-software bouwt Freshworks technologie die voor iedereen werkt, zodat IT, de klantenservice, sales, marketeers en HR hun werk gemakkelijk kunnen doen en hun klanten blij kunnen maken.

Meer dan 50.000 bedrijven gebruiken de SaaS van Freshworks om een betere klantervaring (CX, CRM) en werknemerservaring (ITSM, HRSM) mogelijk te maken.

De Freshworks-klantenreis

Een decennium van vreugdevolle democratisering
2010
De oprichters Girish Mathrubootham en Shan Krishnasamy beginnen een gebruikersgerichte klantenservicesoftware in de cloud te ontwikkelen. Freshdesk ziet officieel het licht.
2011
Freshdesk haalt bij haar eerste financieringsronde $ 1 miljoen op bij durfkapitalist Accel en werft zijn eerste klant Atwell College, Australië.
2012
Freshdesk haalt bij haar tweede financieringsronde $ 5 miljoen op bij de New Yorkse investeringsmaatschappij Tiger Global Management en Accel.
2015
Freshdesk neemt 1CLICK.io, Konotor en Frilp over.
2016
Freshdesk lanceert haar tweede product: Freshsales, een CRM-product
2017
Freshdesk Inc. verandert haar naam in Freshworks Inc.
2018
Freshworks realiseert meer dan $ 100 miljoen aan terugkerende jaarlijkse inkomsten; onthult Freshworks 360, een suite met meerdere producten.
2019
Freshworks wordt opgenomen in drie Gartner Magic Quadrant-rapporten in het Customer Engagement Software-segment en staat voor het derde achtereenvolgende jaar op de 40e plaats van de Forbes Cloud 100-lijst.
2020
Freshworks overschrijdt de grens van $ 200 miljoen in terugkerende jaarlijkse inkomsten en komt als enige 'visionaire' bedrijf voor in Gartner's Magic Quadrant voor CRM Customer Engagement Center en stijgt naar de 16e plaats op de Forbes Cloud 100-lijst.
2021
Freshworks overschrijdt de grens van $ 300 miljoen in terugkerende jaarlijkse inkomsten en blijft voor het tweede opeenvolgende jaar het enige 'visionaire' bedrijf in Gartner's Magic Quadrant voor CRM Customer Engagement Center.