skipToMainContent

Refreshed '23. Drive your Freshworks value with AI

Register your personal seat NOW!
LAUNCH Q2 2023

Uniforme ervaringen, versneld door AI

Bekijk onze nieuwe productfuncties en oplossingen van de eerste helft van 2023.

Freshchat

Freddy AI in FreshchatUniforme workspace voor agentsTelefonie als kanaalTask management

Freddy Self Service, Freddy Copilot en Freddy Insights

Nu beschikbaar: gebruik Freddy Self Service om de interactie met bots te verbeteren en voor meer gepersonaliseerde, natuurlijke gesprekken via elk kanaal.

Nu in bèta: Freddy Copilot helpt agents sneller te reageren dankzij automatische aanvulling, toonselectie en samenvatting van het gesprek.

Binnenkort beschikbaar: geautomatiseerde aanbevelingen voor de ontwikkeling en implementatie van bots met gespreksprompts uit Freddy Insights en Copilot.

Lees meer

Freshdesk

Freddy AI in FreshdeskSkill-based routeringReports op maatFreshdesk en Freshchat koppelen

Freddy Copilot en Freddy Insights

Gebruik generatieve AI om de agentproductiviteit een boost te geven, bijvoorbeeld met behulp van ticketsamenvattingen voor makkelijkere samenwerking, een betere manier van reageren en snelle ontwikkeling van kennisbankartikelen.

Binnenkort beschikbaar (derde kwartaal): verkort de afhandelingstijd door met Freddy Copilot uitgebreide reacties samen te stellen op basis van eenvoudige prompts. Verbeter de prestaties van agents met Freddy Insights door proactieve training en aanbevelingen te bieden op basis van analyse van eerdere supportinteracties.

Lees meer

Freshsales

Freddy AI in FreshsalesVan deal tot offerte

Freddy Copilot

Nu in bèta: gebruik Freddy om pakende e-mails en content op te stellen aan de hand van de stijl en toon van uw campagne, zodat u op grote schaal klanten kunt benaderen met een gepersonaliseerde boodschap.

Binnenkort beschikbaar: salesagents kunnen hun e-mails verbeteren door Freddy ze te laten helpen met andere bewoordingen, meer tekst, een andere aanspreekvorm en interessante berichten die bij hun merk passen.

Lees meer

Freshmarketer

Freddy AI voor FreshmarketerWooCommerce-integratieE-commerce-integraties

Freddy Copilot

Nu in bèta: schrijf gepersonaliseerde, pakkende subject lines in verschillende stijlen en tonen om campagnes nog effectiever te maken.

Binnenkort beschikbaar: ontwikkel uiterst effectieve campagnes door met Freddy de ideale doelgroep te identificeren, e-mails op te stellen, productaanbevelingen te personaliseren en de optimale timing voor campagnes te suggereren.

Lees meer

Freshservice

Freddy AI in FreshserviceMajor incident managementDe zakelijke impact van veranderingSamen tickets afhandelen Business teams

Freddy Self Service, Freddy Copilot en Freddy Insights

Nu in bèta: Freddy AI biedt medewerkers nog betere intelligente selfservice door middel van gepersonaliseerde, contextuele reacties voor probleemoplossing en request afhandeling. Freddy Copilot verbetert de productiviteit van IT'ers door suggesties te bieden voor reacties, en door samenvattingen te genereren van oplossingen.

Binnenkort beschikbaar: gebruik Freddy Insights om veelvoorkomende problemen te identificeren en automatiseringsmogelijkheden te bekijken.

Lees meer

Freshworks Neo Platform

Freddy AIGlobal Apps FrameworkFreshsurvey uitbreidingen

Freddy Copilot voor developers

Nu in bèta: ontwikkel nog sneller innovatieve, hoogwaardige en betrouwbare apps met de generatieve AI-mogelijkheden van Freddy. Developers genereren in een handomdraai code op basis van gespreksprompts. Ze kunnen met één klik content beoordelen, documenteren en publiceren. Zo houden ze meer tijd over om bedrijfskritische problemen op te lossen.

Binnenkort beschikbaar: verhoog de productiviteit van ontwikkelaars nog meer door razendsnel code te genereren op basis van ontwerpen.

Lees meer

Het virtuele event voor Q2 2023 gemist? Bekijk het nu on demand.

Bekijk on demand