Freshworks for IT

IT-prestaties zonder omslachtige software.

Moderniseer uw IT, breng bedrijfsteams op één lijn en versnel de time-to-value.

Probeer nu gratisBekijk de video

Lagere gebruikskosten. Een hoger rendement

Eenvoudig automatiseren

Workflows zonder code en krachtige automatisering zorgen voor efficiëntie en een hogere productiviteit doordat geen tijd wordt verloren aan repetitieve taken.

Naadloos integreren

Met een uniform beheer van services en processen op één platform werkt niemand langs elkaar heen, wordt de beschikbaarheid van de service gemaximaliseerd, kunnen problemen sneller opgelost worden en dalen de kosten.

Directe implementatie

Benut het platform zonder code voor snelle, eenvoudige personalisering. Plus deskundige onboarding, migratiediensten en 24/7 ondersteuning.
ITSMITOMITAMBusiness Teams

Sneller, eenvoudiger ITSM

Freshworks for IT gebruikt kant-en-klare AI en automatisering om uw medewerkers tijd te besparen. Connectoren en API's integreren naadloos, zodat u problemen van medewerkers kunt oplossen en iedereen dezelfde processen volgt.Freshservice voor ITSM

Onze klanten zijn dol op Freshworks voor IT.

We hebben ons met name laten overtuigen door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit van het platform. Dat is voor mij op dit moment het belangrijkste. Maar ik ben niet vergeten dat jullie een volledig operationeel en stabiel product hebben. Alles, van de implementatie tot aan de ondersteuning, was geweldig.

Robert LyonsChief Technology Officer
Verhaal lezen

Toen we aan dit project begonnen, vroegen we ons af hoe we de beste ervaring voor managers konden creëren, obstakels in hun werk konden wegnemen en hun leven wat eenvoudiger konden maken. Ik denk dat we dat doel hebben bereikt met Freshservice.

Brooke O’KeefeHR-manager
Verhaal lezen

We hebben goede feedback gekregen van verschillende afdelingen. Naast de afdelingen die deelnamen aan de lancering, benaderen Marketing en Sales ons nu ook voor unieke workflows, waardoor we de rapportage en interne training met Freshservice kunnen verbeteren. Het heeft ons in staat gesteld buiten de vaste kaders te denken...

Fred ChinSenior Director of IT End-User Services
Verhaal lezen

Profiteer van onze bekroonde software.