skipToMainContent

Refreshed '23. Drive your Freshworks value with AI

Register your personal seat NOW!
Freshworks for CX

Een klantenservice software voor tevreden klanten.

Een krachtige oplossing voor klantenservice en -ondersteuning, ontworpen voor de behoeften van vandaag en klaar om morgen met u mee te groeien.

Bekijk de video

Snelle oplossingen. Gesprekken, tickets of beide.

Klanten keuzevrijheid bieden

Berichtendiensten, bots, social media, e-mail, telefoon... Of ze nu een beroep doen op selfservice-opties of een medewerker, uw klanten zullen de antwoorden waarnaar ze op zoek zijn snel vinden.

Medewerkers de tools aanreiken om trouwe klanten binnen te halen

Een optimale werkruimte voor medewerkers met alles wat ze nodig hebben: 360°-profielen van elke klant, alle gesprekken op één locatie, AI-tools voor medewerkers en meer.

Een oplossing op maat voor u

Het is eenvoudig. Met onze eenvoudig te implementeren en configureren oplossing kunt u snel aan de slag. En de tools die u momenteel gebruikt, kunt u in een handomdraai koppelen aan onze Marketplace-apps.
FreshchatFreshchatFreshdesk

Ondersteuning in gespreksstijl via elk kanaal

Sta klaar voor uw klanten in de kanalen van hun voorkeur. Van slimme selfservice-bots tot berichten-apps als WhatsApp of traditionelere opties als e-mail en telefoon: u hebt alles wat u nodig hebt om klanten op schaal een geweldige ervaring te bezorgen.Ontdek Freshchat

U hoeft ons niet op ons woord te geloven.

We zochten een platform dat geavanceerd genoeg was om onze grote volumes en workload aan te kunnen. Daarnaast hadden we behoefte aan gestructureerde rapportages over de teamprestaties om zo onze customer experience te verbeteren.

Arvind PrashanthProgram Manager
Lees het hele verhaal

Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn voor ons cruciaal om snel te kunnen opschalen en tegelijkertijd agile te blijven. De oplossing van Freshworks was precies wat we nodig hadden. Het is een toekomstbestendig platform dat onze klanten en agents prefect ondersteunt.

Mike MassimiGlobal Customer Experience Director
Lees het hele verhaal

We zien Freshworks als een partner waarmee we nog heel lang zullen samenwerken, aangezien we erg tevreden zijn met hoe we dankzij Freshworks presteren. We hebben de functies die Freshdesk biedt inmiddels onder de knie en kunnen automatiseringstaken, SLA-timers, gebundelde antwoorden enz. eenvoudig aan onze behoeften aanpassen.

Allian Marie Sheila Dela CruzBusiness Process Innovations Consultant
Verhaal lezen

Voor Travix is chat niet meer 'gewoon een kanaal'. Het doel van het bedrijf is dat 50% van de communicatie met klanten aan het einde van het jaar via chat verloopt. Dat houdt in dat de cultuur van het bedrijf grondig moet veranderen. Jarenlang was die gebaseerd op handmatige processen en 'geef ons vooral een belletje' als servicemotto.

Kimberly StricklandCC Innovations Manager
Verhaal lezen

We gingen in het najaar op zoek naar een nieuwe tool en wilden die voor de drukke kerstperiode implementeren en optimaliseren. Freshdesk heeft ervoor gezorgd dat de implementatie zo soepel mogelijk verliep en het team binnen 48 uur aan de slag kon.

Vaughan PotterHead of Customer Service
Verhaal lezen

Toonaangevende deskundigen bevelen Freshworks aan