Freshservice

Optimaliseer uw IT Service Management zonder stress. Uw medewerkers − en uw CFO − zullen u dankbaar zijn.

Probeer nu gratisBoek een demo
0:00/ 0:00
bynder-video
MEER DAN 60.000 BEDRIJVEN VERTROUWEN OP ONZE SOFTWARE

Bereik meer met minder

Freshservice is een moderne, intuïtieve en kosteneffectieve manier om uw bedrijf op rolletjes te laten lopen.

ITSM

Uw servicebeheer in een handomdraai moderniseren

Freshservice is ontworpen met de behoeften van gebruikers in het achterhoofd en kan snel en eenvoudig worden geconfigureerd. Dankzij de krachtige AI- en automatiseringsfuncties kunnen medewerkers verzoeken afhandelen in de tool waar ze al in werken.

Meer informatie over ITSM
ITOM

Minimale downtime. Maximale beschikbaarheid van uw service.

Breng uw service en operations management samen. Geautomatiseerde groepering van meldingen, on-call management- en alert management-meldingen zorgen ervoor dat u alles onder controle heeft.

Ontdek ITOM
ITAM

Ontdek, optimaliseer en manage al uw IT assets.

Freshservice biedt realtime inzicht in uw infrastructuur, zodat u snel en eenvoudig een CMDB voor al uw hardware, software en SaaS opzet.

Ontdek ITAM
Freshservice voor Business Teams

Stroomlijn de processen binnen alle afdelingen

IT, HR, Facility, Legal: door Freshservice in te zetten op alle afdelingen, zijn meerdere verschillende tools niet meer nodig. Een consistente werkomgeving zal een echte verademing zijn voor uw medewerkers.

Ontdek Business Teams
Project Management

Projecten eenvoudig plannen en uitvoeren

Met Freshservice maakt u templates om Agile- en Waterfall-projecten helemaal vanaf nul te ontwikkelen, of te baseren op een bestaand ticket. Onze native AI brengt verslag uit over resources en tijdlijnen en kan zelfs projectresultaten voorspellen.

Meer informatie over Project Management
Geïntegreerd platform

Een platform dat alle neuzen dezelfde kant op krijgt

Als afdelingen niet langs elkaar heen werken en iedereen bij de juiste informtie kan, kunnen problemen sneller worden opgelost. Door service management te integreren op één platform wordt al het bovenstaande bereikt. En hadden we al gezegd dat het ook kosten bespaart?

Over ons platform

We zijn dol op onze klanten. Gelukkig is dat gevoel wederzijds.

Als een organisatie niet tevreden is met hun ITSM-tool en behoefte heeft aan een beter alternatief, dan staat Freshservice klaar.

Adam Le FeuvreProduct Manager
Lees het hele verhaal

Onze servicedesk is in allerlei opzichten enorm verbeterd dankzij Freshservice. Freshdesk is evidence-based en helpt ons slimme beslissingen te nemen door data te monitoren.

Tom Peach-GeraghtyHead of IT Operations
Lees het hele verhaal

Voor een efficiënte organisatie van werkzaamheden, zijn transparantie en structuur cruciaal. Freshservice biedt ons die transparantie. We hoeven niet meer face to face bijeen te komen om het werk te verdelen. Dat kan nu in Freshservice.

Benjamin MuratetVice President RevTech & Distribution
Lees het hele verhaal

Ik stond versteld van de korte implementatietijd. Freshservice was de volgende dag beschikbaar en in minder dan een week gebruiksklaar.

Craig BellIT Service Director
Lees het hele verhaal

De configureerbare workflows, het uniforme portaal van Freshservice, en de mogelijkheid om het platform in te stellen in lokale talen zijn voor ons enorm waardevol. We verwachten met Freshservice incidenten op alle locaties beter te kunnen beheren, en zo onze klanten een optimale ervaring te kunnen bieden.

Anne-Marie LetourneauInternational Operations Project Manager
Lees het hele verhaal

Aanbevolen door toonaangevende deskundigen uit de branche

Meld u aan voor een gratis proefperiode, vandaag nog.

21 dagen. Geen creditcard nodig. Geheel vrijblijvend.

Probeer nu gratisBoek een demo